348 kalvade idag

348 kalvade idag utan att jag visste något.
Jag tog in alla kossorna för att mjölka å sen när jag drack kaffe så kom Reino och frågade om jag verkligen tagit in alla kossorna, ja svarade jag ju så klart för jag trodde det, men så var inte fallet.
det va 2 eller nej 3 st kossor för mycket ute då.
Jag gick ditt och kollade vad som stog på och när jag kom fram hade ena av kossorna kalvat :) en ox kalv och både mamma och kalven mådde alla tiders.
Jag tog in henne för att hon skulle bli mjölkad och det spruta på av bara den ur henne, hon mjölkade skit bra jag skulle vilja se hur mycket hon ger ifrån sig imorgon bitti :).
Ne det har varit en bra dag idag och jag har gjort mycket känns det som, ha en bra kväll alla så hörs vi en annan dag GOD NATT :D

Party :)

Igår va de holmtångsrocken å de va fest på riktigt det :) underbara vänner att vara med och fantastisk underhållning :).
Idag är jag seg och trött som fan men jag hade as trevligt igår :) imorgon ska jag jobba och bara ta det lungt, älskar att mjölka hos Ronnie.

sommar lovs vecka

Nu har en vecka gått av sommar lovet å jag har jobbat hela veckan hos Ronnie och Helena :) det är de absolut bästa cheferna jag någonsin haft :) (Tack för att ni tror på mig).
Imorgon är det holmtångsrocken som jag ska på :) sen på måndag morgon ska jag mjölka igen :) ha en bra helg alla hejdå

RSS 2.0