Söndag morgon

Idag är det söndag och jag har mjölkat :), det va efterlängtat att få jobba lite.
Idag ska jag väl bara ta det lungt och bara vara storebror, -7 grader ungefär så idag blir de kanske till att åka skoter :)

Måndag å skolan har äntligen börjat :)

Det är första skoldagen efter jul lovet å jag har aldrig viljat tillbaka till skolan så mycket som nu, de känns helt underbart att komma till baka :).
Klockan är 10 i 6 å jag dricker mitt morgon kaffe :), mornar är ju helt underbara, man sitter där i sin ensammhet dricker sitt kaffe och nynnar på någon bra låt :), ne ha en bra dag alla så hörs ma hejdå

Tidig Söndag morgon :)

Idag är den Söndag och jag ville komma i trimm till skolan så jag vaknade halv 5 av någon konstig anledning, jag har legat vaken sen dess och spelat lite spel, kollat lite på tv och nu dricker jag mitt morgon kaffe i lugn och ro :), ingen stress här inte sånt e farligt.
Idag harde jag nog tänkt mig att försöka och ut å gå om det inte är för kallt vill säga, hoppas det blir bara minus 20 eller där runt för då går det att vara ute :)

Torsdag den 7/1-2010

Idag åker jag tillbaka till Krokom :) äntligen de ska bli skönt att komma hem igen :).
Ja funderar på om ja inte ska åka in å se Göta Kanal 3 ikväll :P någon som vill följa??

Onsdag

Idag är det ungefär -30 grader, jag klev upp 5 imorse å gick ut för att åka på jobbet och ville på en gång gå och lägga mig igen, fy fan så kallt det va.
Andreas sitter i mitt knä just nu å vi kollar på lastbilar på blocket, han säger brum brum å skrattar :)

Andreas



å även en bild på Andreas åkte med, han e sjukt söt ju :)

Berit nr 169



Berit de va världens goaste kossa, synd att hon inte finns längre :'(

Jobbet



Ny kalvade kvigor och en ko som snart ska gå i sin, men behållaren som nästan e full den kon blir vi aldrig av med :) hon kommer mjölka ihjäl sig själv hon nr 157 :)

335 som blir mjölkad i gropen :) även min sko syns


så ska de se ut i mjölkbehållaren :)



342 som mjölkade ungefär 28-30 kg mjölk en morgon :)

Ja som sitter i mjölkgropen


Tisdag :)

Idag e det Tisdag å de e runt -25 här hemma, jag frös ihjäl när jag gick ut å försökte städa garaget, jag ska göra lite små ryck då och då på det :).
Jag mjölkar idag och imorgon å jag har även fått igång skotern nu :), päron loka å en kopp kaffe på de här så lever jag sen igen :)

RSS 2.0