Helgen som kommer och Lov veckan :)

Lördag morgon och kväll ska jag mjölka hos Erik :) och Måndag,Tisdag ska jag vara hos Ronnie :), sen åker jag till Dalarna.
Under v44 ska jag lägga ut bilder på det nya fjöset och lite annat :)

Oj Oj

Hej, idag har jag haft det skönt men endå dryckt XD jag köpte en John Deere mössa idag :) e så stolt för John Deere äger allt :).
I helgen ska jag mjölka :) jippi :):):):):)

Mjölkat

Jippi jag har mjölkat idag :) men va fan Sofia påstår att jag tar på tuttar då XD men jag gemför inte tuttar med kor :), jag mår skit bra idag :) jippi.
Imorgon ska jag upp och mjölka igen, imorse vakna jag halv 6 sen åkte jag till Erik och drack kaffe :) de va trevligt och gott :)

idag :)

I morse när jag vakna så låg Linnéa där bredvid mig av någon anledning, kan vara för att jag somna bredvid henne igår kväll :).
Ialla fall i morse så hade jag sovmorgon och det va skönt :), jag börja 10 med traktor körkorts teori och efter det hade jag datorkunskap, en hel jävla dag framför datorn :( de va drykt.
Nu ska jag gå och sova, God natt :)

ett par dagar

Hej jag har nu inte skrivit på ett par dagar för jag har bland annat varit med Linnéa :) ditt jag förövrigt ska åka idag :), jag sitter nu och kollar på Dödlig fångst och ska snart äta frukost sen skolan, ha en bra dag alla :)

RSS 2.0